Bent u actief als recreatief of competitief wielrenner, veldrijder, mountainbiker  of loper en wenst u uw prestaties te verbeteren? Dan kan een inspanningstest voor u nuttig zijn. 


De praktijk is hiervoor uitgerust met  een volledig inspanningslab. Tijdens de test wordt uw hartfunctie gevolgd ahv een continue ECG registratie en worden uw lactaat,VO2 en VC02 worden gemeten. Ook uw V02 Max wordt bepaald. Aan de hand van deze gegevens, kunnen op een zeer nauwkeurige manier uw aerobe- en anaerobe drempel bepaald worden. Van hieruit worden vervolgens uw hartslagzones bepaald. Dit stelt ons in staat om uw fysieke prestatie te evalueren  en het effect van uw trainingsprogramma op te volgen.

Er zijn 2 opties:

1) Fietstest

Om u een zo realistisch en comfortabel mogelijk gevoel te geven, kan u dit op uw eigen fiets gebeuren. De praktijk beschikt hiervoor over de unieke Cyclus 2 ergometer.


 2) Looptest

Bent u vooral actief als loper, dan kan de inspanningstest uitgevoerd worden op de loopband. De RAM 770CE beschikt over een groot loopoppervlak en kan snelheden aan tot 23 km/u. 


U kan hiervoor telefonisch een afspraak maken (gelieve dit duidelijk te vermelden!).

kostprijs: 150euro.

Cyclus 2

2)